JoWi Decorations
Voor al uw schilder- en restauratiewerk
 

ONZE DIENSTEN 

JoWi is een FULL SERVICE schildersbedrijf. Dit betekent dat wij al het werk voor u uit handen nemen en u stapsgewijs door het proces leiden. 

Onze werkzaamheden bestaan uit:

Wij helpen u met het creëren van de ideale woon-werkomgeving. Door onze professionele manier van werken ontlasten wij u zoveel mogelijk. Wilt u weten hoe wij dit doen?

Meer informatie......

 

Wilt u iets bijzonders? Als enige in de regio verzorgen wij uw decoratief stucwerk. Dit is kunst op uw muur. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer informatie........

Goed schilderwerk met goede voorbereidende werkzaamheden en het gebruik van professioneel materiaal zorgt ervoor dat het schilderwerk lang goed blijft en voorkomt rotten. Bent u benieuwd hoe wij dit doen?

Meer informatie........

Houtrot ontstaat veelal door ondeugdelijke schilderwerk en/of slecht onderhoud. Wij repareren of vervangen houtrot professioneel en behandelen uw hout zo dat het niet meer terugkomt.

Meer informatie........

Het schilderen van monumentale panden is aan strenge regels gebonden. Door regelmatige bijscholing zijn wij specialisten in het schilderen van deze panden. Hoe wij u kunnen helpen?

Meer informatie........

Wij restaureren zowel oude panden als monumentale panden. Hier heeft u een echte specialist voor nodig. Bij ons bent u aan het goede adres.

Meer informatie........